Tunnelmalliset tilaisuudet ja kaikenkattavat juhlat

Etsitkö tunnelmallista juhlatilaa tai tapaamispaikkaa keskeltä Helsingin kauneinta luontoa ja saaristomaisemaa? Haluatko nauttia menusta, joka muistetaan ainutlaatuisen tuoreista ja raikkaista mauistaan? Ravintola Seurasaari on kaikkea tätä ja vieläkin enemmän; ammattitaitoinen ja iloinen henkilökuntamme toteuttaa monenlaiset tilaisuudet ja juhlat ympäri vuoden.

Tilat monenlaisiin toiveisiin

Ravintolassa on erilaisia tiloja, joissa järjestät onnistuneet juhlat tai häät. Täydellisenä juhlapäivänä sinun ei tarvitse huolehtia vieraiden viihtyvyydestä tai käytännön järjestelyistä, ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tilaisuutesi sujuvuudesta ja vieraiden viihtymisestä.

Juhlasali ja katettu terassi

Kesäkaudella upeassa juhlasalissamme, jossa asiakaspaikkoja on 80, vietetään juhlia ja herkutellaan laadukkaan kotimaisen ruoan parissa Suomen kesästä nauttien. Pääsalin lisäksi historiallisen ravintolarakennuksen yläkerrassa on 50 asiakaspaikkaa, joista aukeaa ikkunat alakertaan.

Kabinetit

Ravintolan vanhan puolen juhlatila on upea, vanhaa aikaa henkivä tila juhlille. Juhlatilan toisessa kerroksessa sijaitsevissa kabineteissa on pääsaliin avautuvat ikkunat ja istumapaikat 50 asiakkaalle. Luonnonkauniin Seurasaaren historiallinen ja rauhallinen miljöö on inspiroiva tila erilaisille tapaamisille. Neljä kabinettia sopivat pienten tapaamisten tai vapaamuotoisten tapaamisten pitämiseen ja pääsali monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Tapaaminen herkullisella lohikeittolounaalla

Perinteistä lohikeittoa ja uunituoretta leipää. Merinäköala keskellä Helsingin kauneinta rannikkoluontoa. Seurasaaren Kruunussa voi nauttia kaikesta siitä, mitä on vaikea kokea ja saavuttaa arkisen kiireen keskellä. Tule nauttimaan luonnosta ja päivästä historialliseen Seurasaareen. Olipa vuodenaika mikä tahansa, me olemme täällä!

Kruunun lounas

Perinteinen lohikeitto 10,50 €
Keittolounaaseen kuuluvat juomat: vesi, kahvi ja tee. Lounas tarjolla 11.00-16.00

À la carte

Koko päivän tarjolla myös á la carte -menun tuotteet, jossa maistuu erityisesti Seurasaaren merellisyys, perinteet ja tämän päivän ruokatrendit. Annoksissa pääosassa ovat puhtaat ja tuoreet raaka-aineet, panostus kotimaisiin tuotteisiin sekä esimerkiksi villiyrtit.
À la carte -menu

Kruunun juomalista

Ravintola oli avautuessaan 1800-luvun lopulla raittiusravintola, jossa ei tarjoiltu “jääkellarikaljaa” väkevämpiä juomia. Nykyään kuitenkin tarjoilemme laadukkaita viinejä, kotimaisia oluita sekä tietysti laajaa valikoimaa alkoholittomia juomia, kuten kahveja ja itse tehtyjä smoothieita.

Katso juomalista tästä (pdf)

Yhteydenotto

Mahdollinen valittu menu, ruokarajoitteet, ruokatoiveet, muut toiveet ja huomioitavat asiat.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com