Keisarillista aikaa henkivä upea juhlatila Helsingin vehreässä Seurasaaressa.

Tunnelmalliset tilaisuudet ja kaikenkattavat juhlat

Etsitkö tunnelmallista juhlatilaa tai tapaamispaikkaa keskeltä Helsingin kauneinta luontoa ja saaristomaisemaa? Haluatko nauttia menusta, joka muistetaan ainutlaatuisen tuoreista ja raikkaista mauistaan? Ravintola Seurasaaren Kruunu on kaikkea tätä ja vieläkin enemmän; ammattitaitoinen ja iloinen henkilökuntamme toteuttaa monenlaiset tilaisuudet ja juhlat ympäri vuoden.

Tilat monenlaisiin toiveisiin

Ravintolassa on erilaisia tiloja, joissa järjestät onnistuneet juhlat tai häät. Täydellisenä juhlapäivänä sinun ei tarvitse huolehtia vieraiden viihtyvyydestä tai käytännön järjestelyistä, ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tilaisuutesi sujuvuudesta ja vieraiden viihtymisestä.

Huvilatyylinen ravintolarakennus Helsingin Seurasaaressa on valmistunut jo 1890-luvulla ja kätkee sisäänsä upeat juhlatilat.

Juhlasali ja katettu terassi

Kesäkaudella upeassa juhlasalissamme, jossa asiakaspaikkoja on 80, vietetään juhlia ja herkutellaan laadukkaan kotimaisen ruoan parissa Suomen kesästä nauttien. Pääsalin lisäksi historiallisen ravintolarakennuksen yläkerrassa on 50 asiakaspaikkaa, joista aukeaa ikkunat alakertaan.

Kabinetit

Ravintolan vanhan puolen juhlatila on upea, vanhaa aikaa henkivä tila juhlille. Juhlatilan toisessa kerroksessa sijaitsevissa kabineteissa on pääsaliin avautuvat ikkunat ja istumapaikat 50 asiakkaalle. Luonnonkauniin Seurasaaren historiallinen ja rauhallinen miljöö on inspiroiva tila erilaisille tapaamisille. Neljä kabinettia sopivat pienten tapaamisten tai vapaamuotoisten tapaamisten pitämiseen ja pääsali monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Seurasaaren Kruunun historiallisen upeat kokous- ja juhlatilat Helsingissä soveltuvat erinomaisesti monenlaisiin tilaisuuksiin.
Helsingin Seurasaaren Kruunun toisen kerroksen juhlatiloihin kuuluu myös Morsiamen huone, joka toimii myös kabinettina.
Seurasaaren Kruunun upea historiallinen juhlasali sopii monenlaisten juhlien ja häiden järjestämiseen Helsingin vehreässä Seurasaaressa.
 Seurasaaren Kruunun viehättäviin juhlatiloihin Helsingissä mahtuu n. 70 asiakasta viettämään upeita juhlia.
Helsingin Seurasaaren Kruunun kahvilan tila on viihtyisä ja valoisa.
Helsingin Seurasaaren Kruunun upea, kesäinen terassi on katettu ja tarjoaa merinäköalan ja istumapaikat jopa 200 vieraalle.

Yhteydenotto

Mahdollinen valittu menu, ruokarajoitteet, ruokatoiveet, muut toiveet ja huomioitavat asiat.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com