Elokuussa 2020 tarjoamme live-musiikkia & yhteislaulua ravintola Seurasaaren Kruunun katetulla terassilla.

Seurasaari Laulaa&Soi – Musiikkitapahtuma Seurasaaressa kesällä 2020

Nyt uusi, rennon kesäinen musiikkitapahtuma Helsingin Seurasaaressa joka torstai elokuussa 2020 klo 18.30 -> (säävarauksella). Katso tapahtuman tulevat esiintyjät ja muu ajankohtainen info Facebookissa ja Instagramissa!

Live-musiikkia ja yhteislaulua

Seurasaari Laulaa&Soi on uusi, yleisönsä mukaan kutsuva livemusiikkitapahtuma Seurasaaressa, joka järjestetään kesätorstaisin ravintola Seurasaaren Kruunun katetulla terassilla 30.7. alkaen. Kruunun Jalokivet -yhtyeen lisäksi esiintymään saapuu vaihtuvia solisteja.

Esiintyjät, kesä 2020

Vuokko Hovatta on Seurasaari Laulaa&Soi -tapahtuman vieraileva artisti torstaina 6.8.2020.

Tostaina 6.8.2020 Seurasaari Laulaa&Soi -tapahtuman vieraileva artisti on hurmaava Vuokko Hovatta. Silloin lauletaan yhdessä kesäisiä sävelmiä Vuokko Hovatan johdattaman. Tervetuloa mukaan!

• to 30.7.2020 Jukka Hallikainen
• to 6.8.2020 Vuokko Hovatta (Ultra Bra)

Seuraavien tapahtumien solistit julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Kesäterassilla nautit herkullisten ruoka-annostemme lisäksi raikkaista juomista ja upeasta merinäköalasta.

Katetulla terassillamme voit nauttia uuden kesäisen menumme herkkuja tai raikkaita juomia. Istumapaikkoja on rajoitetusti, joten paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen musiikkitapahtuman alkua.

Lauletaan yhdessä luonnonläheisessä Seurasaaressa!

Nyt saa laulaa yhdessä ja lujaa – Seurasaaressa eivät naapurit häiriinny. Aloitamme laulun klo 18.30 ja jatkamme iltaa yleisön lauluinnostuksen mukaan. Yhtye solisteineen esiintyy ravintolan terassilla noin kello 18.30-19.45 (säävaraus). Istumapaikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi tulemalla ajoissa. Ravintola on avoinna livemusiikkitorstaisin klo 22.00 asti.

Voit saapua paikalle myös veneellä. Seurasaaren Kruunun uudessa vierasvenelaiturissa on 12 venepaikkaa.

Tapahtumiin on vapaa pääsy!


Näin löydät perille

Seurasaari Laulaa&Soi -musiikkitapahtumaan pääsee joko maitse tai veneellä. Ravintolan oma vierasvenelaituri tarjoaa 12 venepaikkaa.