Tapahtumia Seurasaaren Kruunussa

Seurasaari on avoinna kaikille ja tarjoaa monipuoliset ulkoilu- ja ajanviettomahdollisuudet. Seurasaari on hyvin tunnettu kesyistä oravistaan, mutta saarella viihtyy myös monia lintulajeja sekä lepakoita. Saarella kulkee polkuja meren äärellä kallioilla ja metsäisissä osissa. Saarella on lisäksi uimarantoja.

Tutustu retki- ja aktiviteettitarjontaamme

Seurasaari on ihanteellinen paikka ulkoiluun, auringonpalvomiseen sekä monenlaisille aktiviteeteille! Saaren kesyt linnut ja oravat toivottavat kävijät tervetulleiksi. Ravintola Seurasaaren Kruunu tarjoaa aktiviteetteja yhdistettyinä maukkaisiin hetkiin ravintolan pöytien äärellä! 

Metsämieliretkiä ja luonnon hyvinvointivaikutuksia

Lähde metsämieliselle luontoretkelle Seurasaaren kauniisiin maisemiin. Ohjelmaan sisältyy lyhyt luento luonnon hyvinvointivaikutuksista ja lyhyt joogavenyttely.

Retken aikana patikoidaan, virkistäydytään ja rentoudutaan Metsämielen ja luonnon avulla.

  • Sopiva henkilömäärä ryhmälle 10-15 henkilöä
  • Retken kesto 1,5 h
  • Hinta alkaen 43,40 €/hlö

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seurasaaren Sankarit

Tulen salaisuudet tiesi parhaiten muinainen seppä. Pajansa hämärissä seppä yhdisti tulen, veden, maan rautamalmin ja palkeista puhaltavan tuulen. Sepän pajasta tuli kuitenkin karkasi metsään ja uhkaa Seurasaaren savupirttejä, torppia ja kartanoita.

Löydättekö sisäisen seppänne ja pystyttekö estämään tulen leviämisen? Pakopelissä liikutaan Seurasaaren ulkomuseon alueella, ratkaistaan arvoituksia ja etsitään koodeja tulen hallitsemiseksi.

  • Ryhmäkoko alkaen 8 hlö
  • Aikaa salaisen koodin löytämiseksi on 60 minuuttia
  • Hinta alkaen 53,90 €/hlö

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Flaghunt – Klaani mobiililiikuntapeli

Flaghuntissa pelaajat tai klaanit kilpailevat virtuaalilipuista pelialueella ja aarteiden löytämisestä. Klaanit/pelaajat voivat myös ansoittaa vastustajan reittejä ja hankaloittaa heidän peliään lippujen/aarteiden löytämisessä.

  • 30 hengestä jopa 300 hengelle
  • Ohjelman kesto 1-1,5 h
  • Hinta alkaen 22 €/hlö

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
Puh. 040 922 2653
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seurasaari (ruots. Fölisön) on kaikille avoin museosaari ja ulkoilupuisto Helsingin Meilahdessa. Saari toimi alunperin Meilahden kartanon varsojen ja hevosten laidunmaana aina 1880-luvulle saakka. Seurasaarta lähdettiin rakentamaan kansanpuistoksi 1800-luvun lopulla ja siitä tuli suosittu ulkoilualue, jonne saavuttiin erityisesti viikonloppuisin viettämään aikaa. Saari oli tunnettu huviretkikohde ja siellä oli kaksi tanssilavaa ja keilarata. Seurasaareen pääsi alunperin vain höyrylaivaliikenteen avulla. Saarella johtava silta valmistui vuonna 1892.

Saaren toiminnallisuus lisääntyi vuonna 1909, kun Seurasaaren Ulkomuseo aloitti toimintansa. Ulkomuseon alueella on historiallisia rakennuksia, jotka on tuotu eri puolilta Suomea. Ulkomuseossa pääsee tutustumaan kattavasti suomalaisten asumiseen, elintapoihin ja työntekoon menneillä vuosisadoilla. 1600-1900-lukujen museotaloihin pääsee tutustumaan ainoastaan kesäisin, vaikka saari onkin avoinna ympäri vuoden. Museoalue käsittää noin kolmanneksen saaren pinta-alasta.

Museon aukioloajat

Monien tapahtumien Seurasaari

Seurasaari on tunnettu kauniina virkistysalueena ulkomuseoistaan ja tapahtumistaan. Tuoreimmat tiedot tapahtumistä löydät Seurasaarisäätiön kotisivuilta osoitteessa www.seurasaarisaatio.fi