Isänpäivän aarteen etsintä

Lasten Helsinki on täynnä seikkailuja ja ilmaisia tapahtumia

Helsingin Seurasaaressa toimiva kahvila-ravintola Seurasaaren Kruunussa on viikonloppuisin ilmaisia lasten tapahtumia ja ohjelmaa koko perheelle! Kahvilamme tarjoilee suolaisia ja makeita kahvilatuotteita sekä perinteistä lohikeittoa. Pidämme syksy-talvikaudella kahvilaa avoinna viikonloppuisin klo 11-17, Kruunun ravintolan pitäessä talvitaukoa. Tarjoamme lauantai ja sunnuntai päivisin ilmaista ohjelmaa lapsille. Tutustu tästä tuleviin lastentapahtumiin:

Tekemistä lapsille Helsingin Seurasaaressa, syksy 2019

19. - 20.10. klo 14-16 Syyslomatekemistä lapsille:
lasten puuhapäivä Seurasaaressa

Syyslomaviikon viikonloppuna vietetään lasten puuhapäivää! Osallistu limbokisaan, rakenna korkein torni, kokeile höyhenen pituusheittoa ja rakenna oma käpylehmä 19.-20.10. klo 14-16. Lisäksi tarjolla glittermaalausta ja siirtokuvia lapsille. Puuhapäivä on maksuton, tervetuloa!

Tutustu tapahtuman aikatauluun

26.-27.10. klo 13-16
Väritystä ja askartelua:
värikkäät eläimet

Tule viettämään mukavaa viikonloppua koko perheen kesken. Lapset pääsevät värittämään eläinaiheisia kuvia ja askartelemaan kävyistä ja muovailuvahasta eläimiä. Askartelua ohjataan lauantaina 26. ja sunnuntaina 27.10 klo 13-16. Askartelu on maksutonta, tervetuloa!

2.-3.11. klo 13-16
Lasten halloween-tapahtuma:
Huuurrrja Halloween!

Tule pukeutuneena prinsessaksi, Batmaniksi, noidaksi tai omana itsenäsi! Seurasaaren Kruunu on Halloweenin kunniaksi 2.-3.11., koristeltu juhlaan sopivaksi, kahvilassa tarjolla teema-tuotteita ja henkilökunta saattaa näyttää varsin kummalliselta. Lapsille tarjolla teemaan sopivaa kasvomaalausta ja siirtokuvia!

9. - 10.11.
Isänpäivä 2019 Helsingin Seurasaaressa

Isänpäivää vietetään Seurasaaren Kruunussa aarteen etsinnän muodossa. Seurasaaren Kruunun vanhan juhlasalin toisesta kerroksesta etsitään kartan avulla aarretta ja palkinnot voi noutaa kahvilan kassalta. Kahvilassa on tarjolla suolaista ja makeaa sekä Kruunun perinteistä lohikeittoa. 10.11. vanhaan juhlasaliin katetaan isänpäivälounas, varaa paikkasi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lue lisää ja katso menu

16. - 17.11.
Joulutarinoita lapsille:
Glögikauden avaus ja satukirjojen luentaa

Glögikausi avataan Seurasaaren Kruunussa marraskuun puolivälissä. Tule nauttimaan lämmittäviä juomia ulkoilupäivän lomassa. Lapsille tarjolla satukirjan luentaa. Lapsia toivotaan tuomaan oma lempilelu mukaan esiteltäväksi! Glögikauden avauksen kunniaksi alkoholiton glögi veloituksetta lohikeiton ostajalle.