Seurasaaren Kruunu on ravintola, kahvila ja upeat juhlatilat

Seurasaaren Kruunun lohikeitto (sis.leipä ja levite) tarjolla päivittäin klo 11-16 | 13,40 €


Seurasaaren Kruunun kesäkausi päättyy eikä à la carte ole enää saatavilla 21.9. lähtien. Kahvilamme on auki ke-su 12-19.

Seurasaaren Kruunu toimii Frithiof Mieritzin suunnittelemassa, vuonna 1890 valmistuneessa ravintolarakennuksessa. Ravintolan juhlasali ja toisen juhlakerroksen kabinetit ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta alkuperäisessä muodossaan.


Alkupala-annos
jälkiruoka-annos

Kahville Seurasaareen!

Seurasaaren Kruunussa vitriini täytetään aamuisin tuoreilla ja laadukkailla Kanniston Leipomon sekä itse tehdyillä tuotteilla. Valikoimassamme on niin makeita kuin suolaisiakin tuotteita, piirakoita, pullia ja kakkuja. Leivonnaisia löytyy myös gluteenittomina sekä vegaanisina tuotteina. Tuotteet vaihtelevat sesongin ja saatavuuden mukaan.

Kahvimme on Helsingin Punavuoressa käsityönä Kaffa Roasteryn paahtamaa. Saatavana on myös erikoiskahveja, laaja valikoima teetä sekä virvoitusjuomia ja mehuja.Ravintola

Ravintolassa, kahvilassa ja kabineteissa on yhteensä noin 450 asiakaspaikkaa terasseineen. Katetulta terassilta, jolla on reilut 200 paikkaa, on merinäköala Seurasaarenselälle. Kotimaisuus, merellisyys ja puhtaat raaka-aineet ovat tärkeässä osassa tuotevalikoimaamme ja ruoka on alusta asti itse tehtyä. Ruoassamme näkyy ja maistuu käsityö. Kahvilatuotteemme vaihtelevat vuodenajan ja sesongin mukaan.


Koirat ovat tervetulleita Seurasaaren Kruunun katetulle terassille ja koirille on saatavilla myös vesikipot.

Poikkea viihtyisään kahvilaamme tai istahda katetulle terassillemme ihailemaan Seurasaarenselän upeaa merimaisemaa.

Nauti kesäisestä menusta ravintola Seurasaaren Kruunun puistomaisemissa Helsingissä.