Seurasaaren Kruunu on ravintola, kahvila ja upeat juhlatilat

Kahvila ja kesäterassi avoinna 26.5. alkaen su-to 11-20 ja pe-la 11-21
Ravintola palvelee tilauksesta.
Tervetuloa viettämään elämäsi juhlat upeaan Seurasaareen!


Seurasaaren Kruunun lohikeitto (sis.leipä ja levite) tarjolla päivittäin klo 12-16 | 13,40 €

Seurasaaren Kruunu toimii Frithiof Mieritzin suunnittelemassa, vuonna 1890 valmistuneessa ravintolarakennuksessa. Ravintolan juhlasali ja toisen juhlakerroksen kabinetit ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta alkuperäisessä muodossaan.


Kahville Seurasaareen!

Seurasaaren Kruunussa vitriini täytetään aamuisin tuoreilla ja laadukkailla Kanniston Leipomon sekä itse tehdyillä tuotteilla. Valikoimassamme on niin makeita kuin suolaisiakin tuotteita, piirakoita, pullia ja kakkuja. Leivonnaisia löytyy myös gluteenittomina sekä vegaanisina tuotteina. Tuotteet vaihtelevat sesongin ja saatavuuden mukaan.

Kahvimme on Helsingin Punavuoressa käsityönä Kaffa Roasteryn paahtamaa. Saatavana on myös erikoiskahveja, laaja valikoima teetä sekä virvoitusjuomia ja mehuja.Ravintolassa, kahvilassa ja kabineteissa on yhteensä noin 450 asiakaspaikkaa terasseineen. Katetulta terassilta, jolla on reilut 200 paikkaa, on merinäköala Seurasaarenselälle. Kotimaisuus, merellisyys ja puhtaat raaka-aineet ovat tärkeässä osassa tuotevalikoimaamme ja ruoka on alusta asti itse tehtyä. Ruoassamme näkyy ja maistuu käsityö. Kahvilatuotteemme vaihtelevat vuodenajan ja sesongin mukaan.


Koirat ovat tervetulleita Seurasaaren Kruunun katetulle terassille ja koirille on saatavilla myös vesikipot.

Poikkea viihtyisään kahvilaamme tai istahda katetulle terassillemme ihailemaan Seurasaarenselän upeaa merimaisemaa.