Seurasaaren Kruunu kahvila

Kahville Seurasaareen!

Poikkea viihtyisään kahvilaamme tai istahda katetulle terassillemme ihailemaan Seurasaarenselän upeaa merimaisemaa.

Uutta: Sapasta ja kuplivaa Seurasaaren Kruunussa!

Tervetuloa nauttimaan Sapaksia ja Val d'Oca proseccoa kahvilaamme viikonloppuisin 15.2.-5.4.2020! Tarjoamme kevään uutuutena suomalaisia tapaksia eli Sapaksia, jotka ovat kotimainen versio pienistä espanjalaisista suupaloista, tapaksista.

Voit ostaa sapas & kuplivaa -paketin etukäteen edullisesti lahjakorttikaupastamme täältä! Lahjakortti sisältää asetelman sapaksia jaettavaksi sekä pullon Val d'Oca proseccoa kahdelle. Pyydämme ystävällisesti tekemään pöytävarauksen haluamallenne päivälle.

Varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seurasaaren Kruunu vitriini

Seurasaaren Kruunussa vitriini täytetään aamuisin tuoreilla ja laadukkailla Kanniston Leipomon tuotteilla. Valikoimassamme on niin makeita kuin suolaisiakin tuotteita, piirakoita, pullia ja kakkuja. Leivonnaisia löytyy myös gluteenittomina sekä vegaanisina tuotteina. Tuotteet vaihtelevat sesongin ja saatavuuden mukaan.

Kahvimme on Helsingin Punavuoressa käsityönä Kaffa Roasteryn paahtamaa. Saatavana on myös erikoiskahveja, laaja valikoima teetä sekä virvoitusjuomia ja mehuja.

Kruunun lohikeitto

Kahvilatuotteiden lisäksi Seurasaaren Kruunussa tarjoillaan viikonloppuisin Kruunun perinteistä lohikeittoa klo 11 alkaen.
Lohikeiton hinta 11,50 € (vesi, kahvi / tee).
Saatavilla myös vegaaninen keitto, pyydäthän henkilökunnaltamme lisätietoja.

Tervetuloa viihtymään kahvilaamme!