Juhlakattaus Seurasaaren Kruunun persoonallisessa juhlatilassa Helsingissä meren äärellä.

Juhlatilat - Helsinki, Seurasaari

Etsitkö juhlatilaa yritys- tai yksityistilaisuudelle rauhallisessa ympäristössä meren äärellä? Viehättävät juhlatilat historiallisessa Seurasaaren ravintolassa sopii niin syntymäpäivien, valmistujaisten, pikkujoulujen, tiimipäivien kuin perhejuhlien pitoon. Seurasaaren Kruunun ravintola sykkii vanhaa aikaa ja sijainti on rauhallisen puistomainen, myös merelle on näkymä ympärivuotisesta juhlatilastamme!

Seurasaaren Kruunun juhlatilaan mahtuu istuvalle illalliselle jopa 50 vierasta. Upeat tarjoilut järjestyvät yhteistyössä pitopalvelumme Knitterin ammattitaitoisen keittiöhenkilökunnan toimesta ja ravintolan väki auttaa mielellään juomatarjoilun valitsemisessa.

Seurasaaren Kruunu sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Ravintolaan voi saapua myös vesiteitse, vierasvenelaituri on käytössä keväästä syksyyn.


Katso Knitter-pitopalvelun menut

Avara ja tunnelmallinen juhlatila Helsingin Seurasaaren Kruunussa sopii moniin tapahtumiin!

Asiakaspaikat 50
Esteettömyys: Kyllä
Omat ruoat/juomat: Ei, meiltä laadukkaat tarjoilut
Ympärivuotinen: Kyllä

  Pyydä tarjous!  

Yhteystiedot

Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh. 040 456 2059

Katso lisää kuvia tiloistamme täältä. Huomioithan, että vanha juhlasali on käytössä vain kesäkaudella, kahvilatila ympäri vuoden.

Saapumisohjeet Seurasaaren Kruunun juhlatilaan

Seurasaari on helposti saavutettavissa Helsingin keskustasta bussilla, autolla tai vesiteitse. Ravintolan vierasvenelaituri on vain 300 m päässä ravintolasta ja käytössä keväästä pitkälle syksyyn. Katso sijaintimme tarkemmin yhteystiedot-sivulta.

Ilmakuva Seurasaaren Kruunusta, jonka juhlatila Helsingissä sijaitsee vehreällä sijainnilla meren läheisyydessä

Juhlatilat Helsinki, Seurasaari - viehättävää tunnelmaa merinäköalalla

Seurasaaren Kruunun talvinen juhlatila on valoisa ja avara. Juhlatilasta on näkymä vehreään puistomaisemaan ja merelle. Tila on avara ja monet pöytämuodot ovat mahdollisia mm. pitkistä pöydistä neljän ja kahden hengen pöytiin. Tarjoilut voi kattaa kahvilan linjastoon tai buffet pöytään. Myös pöytiin tarjoillut illalliset ovat mahdollisia jopa 50 juhlavieraalle. Ammattitaitoinen keittiöväki luo tarjoilut tilaisuuksiin ja henkilökunta auttaa sopivien juomien valitsemisessa.

Juhlatilaan on esteetön pääsy ja tila on varattavissa vuoden ympäri.

Tutustu tarjoiluvaihtoehtoihin

Pyydä tarjous

Yhteydenotto

Mahdollinen valittu menu, ruokarajoitteet, ruokatoiveet, muut toiveet ja huomioitavat asiat.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Varaus- ja peruutusehdot
Häät | Tilaisuudet | Kokoukset

Turvallinen juhla tai kokous

Haluamme tehdä parhaamme, jotta tilaisuudet sujuvat turvallisesti. Tässä listaus toimistamme turvallisen tapahtuman luomiseksi osaltamme:

Seurasaaren Kruunu on historiallinen juhla- ja kokouspaikka

Keväällä 1890 Meilahden kartanon entiselle laidunmaalle, korkealle kalliolle nousi koristeellinen hirsinen ravintolarakennus. Rakennus oli Seurasaaren "hoviarkkitehdin" Frithiof Mieritzin suunnittelema muinaisskandinaavisen tyylinen luomus. Rakennus oli aikanaan saaren kallein hanke, jota edelsivät niin laajat pengerrystyöt kuin komeiden kiviportaiden rakentaminenkin.

Ravintolaan rakennettiin myöhemmin katettu terassi, joka peitti osittain alkuperäistä ilmettä. Helsingin olympiavuonna 1952 valmistui lisäksi kahvilaosa. Ravintolan kaksikerroksinen juhlasali ja toisen juhlakerroksen kabinetit ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta alkuperäisessä muodossaan nyt yhä Seurasaaren Kruunun aikaan.