Juhlakattaus Seurasaaren Kruunun persoonallisessa juhlatilassa Helsingissä meren äärellä.

Juhlatilat - Helsinki, Seurasaari

Etsitkö juhlatilaa yritys- tai yksityistilaisuudelle rauhallisessa ympäristössä meren äärellä? Viehättävät juhlatilat historiallisessa Seurasaaren ravintolassa sopii niin syntymäpäivien, valmistujaisten, pikkujoulujen, tiimipäivien kuin perhejuhlien pitoon. Seurasaaren Kruunun ravintola sykkii vanhaa aikaa ja sijainti on rauhallisen puistomainen, myös merelle on näkymä ympärivuotisesta juhlatilastamme!

Seurasaaren Kruunun juhlatilaan mahtuu istuvalle illalliselle jopa 50 vierasta. Upeat tarjoilut järjestyvät yhteistyössä pitopalvelumme Knitterin ammattitaitoisen keittiöhenkilökunnan toimesta ja ravintolan väki auttaa mielellään juomatarjoilun valitsemisessa.

Seurasaaren Kruunu sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Ravintolaan voi saapua myös vesiteitse, vierasvenelaituri on käytössä keväästä syksyyn.


Katso Knitter-pitopalvelun menut

Avara ja tunnelmallinen juhlatila Helsingin Seurasaaren Kruunussa sopii moniin tapahtumiin!

Seurasaaren Kruunun talvinen juhlatila on valoisa ja avara. Juhlatilasta on näkymä vehreään puistomaisemaan ja merelle. Tila on avara ja monet pöytämuodot ovat mahdollisia mm. pitkistä pöydistä neljän ja kahden hengen pöytiin. Tarjoilut voi kattaa kahvilan linjastoon tai buffet pöytään. Myös pöytiin tarjoillut illalliset ovat mahdollisia jopa 50 juhlavieraalle. Ammattitaitoinen keittiöväki luo tarjoilut tilaisuuksiin ja henkilökunta auttaa sopivien juomien valitsemisessa.

Juhlatilaan on esteetön pääsy ja tila on varattavissa vuoden ympäri. Huomioithan, että vanha juhlasali on käytössä vain kesäkaudella, kahvilatila ympäri vuoden. Kesäkauden tapahtumiin ravintolasta löytyy 200 istumapaikkaa. Katso kuvia tiloistamme!

Asiakaspaikat 50
Esteettömyys: Kyllä
Omat ruoat/juomat: Ei, meiltä laadukkaat tarjoilut
Ympärivuotinen: Kyllä

Yhteystiedot

Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh. 040 456 2059

Pyydä tarjous!

Saapumisohjeet Seurasaaren Kruunun juhlatilaan

Seurasaari on helposti saavutettavissa Helsingin keskustasta bussilla, autolla tai vesiteitse. Ravintolan vierasvenelaituri on vain 300 m päässä ravintolasta ja käytössä keväästä pitkälle syksyyn. Katso sijaintimme tarkemmin yhteystiedot-sivulta.

Ilmakuva Seurasaaren Kruunusta, jonka juhlatila Helsingissä sijaitsee vehreällä sijainnilla meren läheisyydessä

Yhteydenotto

Mahdollinen valittu menu, ruokarajoitteet, ruokatoiveet, muut toiveet ja huomioitavat asiat.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Varaus- ja peruutusehdot
Häät | Tilaisuudet | Kokoukset


Turvallinen juhla tai kokous

Haluamme tehdä parhaamme, jotta tilaisuudet sujuvat turvallisesti. Tässä listaus toimistamme turvallisen tapahtuman luomiseksi osaltamme: