Vietä romanttiset häät meren rannalla vehreässä Helsingin Seurasaaressa

Vietä häät meren rannalla, Helsingin Seurasaaressa

Vietä unohtumattomat häät luonnonläheisessä Helsingin Seurasaaressa keskikesän taiassa tai ruskan väriloistossa! Ikimuistoiset häät historiallisessa Seurasaaressa onnistuvat ravintolamme vanhaa aikaa henkivässä juhlasalissa. Seurasaaren Kruunu tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ja upean ympäristön hääjuhlaasi, oli suunnitelmissasi sitten unelmien prinsessahäät koko suvulle tai pienet ja intiimit häät. Voit nauttia hääpäivästäsi rauhallisin mielin, sillä ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tilaisuutesi sujuvuudesta ja vieraiden viihtymisestä.

Juhlatilat

Seurasaari on hääpaikkana aivan ainutlaatuinen. Merellinen ympäristö ja tunnelmalliset juhlatilat ovat romanttisen viehättävät. Ravintolan vanhalla puolella on upea 80-paikkainen juhlasali. Juhlasalin toisessa kerroksessa sijaitsevissa kabineteissa on pääsaliin avautuvat ikkunat ja istumapaikat yhteensä 50 asiakkaalle. Ravintolan katetulta terassilta, jolla on reilut 200 paikkaa, on merinäköala Seurasaarenselälle. Upean juhlatilamme tilavuokra on 1600 €/juhlat. Juhlatilan saa käyttöönsä perjantai-iltana ja juhlasali tulee luovuttaa sunnuntaina aamupäivällä klo 10.00.

Asiakaspaikat

Ravintola / Juhlasali

80 paikkaa

Kahvila

80 paikkaa

Kabinetit, 3 kpl

yhteensä 50 paikkaa

Katettu terassi

n. 200 paikkaa

Seurasaaren Kruunun juhlasali on katettu valmiiksi häitä varten.
Seurasaaren Kruunu on merellinen hääpaikka Helsingissä.
Tunnelmallinen juhlatila Helsingissä, Seurasaaren Kruunussa, jossa järjestetään paljon häitä.

Häämenu

Häämenumme sisältää monipuolisia vaihtoehtoja alkuruoista jälkiruokiin. Menusta voitte koota mieleisenne kokonaisuuden. Menut sisältävät toivomanne valikoiman alkuruokapöytään, leivät ja levitteet, herkulliset lämpimät vaihtoehdot ja hääaterian kruunuksi ihania jälkiruokia. Hääkakut voitte tilata helposti yhteistyökumppanileipomostamme Bakery Mantelista.

  Tutustu häämenuihimme tästä  

Lataa Häämenut PDF-muodossa

Tarjoamme myös erilaisia juomapaketteja hääillalliselle. Voimme rakentaa sopivan kokonaisuuden, esim. aperitiivi-viinikaadot-avec, valitsemistanne tuotteista juomamenustamme. Juomapakettien hinnat alkavat 24 € /hlö.

Huomioimme erityisruokavaliot ja allergiat ennakkoilmoituksenne perusteella. Valitun menun ja juomat sekä tarkan henkilömäärän pyydämme vahvistamaan viimeistään 30 vuorokautta ennen juhlia. Vahvistamamme henkilömäärä toimii myös juhlienne laskutusperusteena. Ilmoittamamme hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Upea juhlakattaus häissä Seurasaaren Kruunun häätilassa Helsingissä.
Häämenun ruoka-annos.
Häämenun kruunaa perinteinen hääkakku.

Vihkiminen

Seurasaaressa on mahdollisuus vihkimiseen vuonna 1685 valmistuneessa kansallisromanttisessa Karunan kirkossa.

Munkkiniemen kirkko sijaitsee 2,5 kilometrin päässä osoitteessa Tiilipolku 6, 00330 Helsinki.

Lähimmät maistraatit ovat Espoon Keilaniemessä sekä Helsingin Kalliossa.

Saapuminen Seurasaaren Kruunuun

Seurasaari on vehreä saari Meilahden eteläpuolella, noin viisi kilometriä Helsingin keskustasta.

Saaren edustalla on muutamia kiekkollisia parkkipaikkoja. Autoilu ja polkupyöräily ovat Seurasaaressa kiellettyjä ilman erityislupaa, mutta esimerkiksi hääkoristelut voi tuoda autolla ravintolalle ja liikuntaesteiset voi kuljettaa juhlapaikalle.

Seurasaareen pääsee bussilinjalla 24, joka kulkee Ullanlinnasta Erottajan kautta päätepysäkilleen saareen johtavan sillan päähän.

Seurasaareen pääsee vaivattomasti myös vesiteitse, vierasvenelaiturimme on vain 300m päässä ravintolasta. Lue lisää vierasvenelaituristamme.

Tutustu profiileihimme hää-foorumeissa

Seurasaaren Kruunu Häät.fi:n hääpalvelut-hakemistossa ja hääideasivusto amoriini.com -hakemistossa.

 

Yhteydenotto

Mahdollinen valittu menu, ruokarajoitteet, ruokatoiveet, muut toiveet ja huomioitavat asiat.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com